DES DE 1992

CREIXENT AMB ELS NOSTRES CLIENTS

PROTEGIM EL
VALOR DE LA SEVA
EMPRESA

MATERIALS DE PROTECCIÓ APARENTMENT FRÀGILS
PERÒ REALMENT FORTS I MANEJABLES

NOSALTRES

25 anys

buscant el millor

Els valors de

Daife es va fundar el 1992 per oferir solucions globals d’embalatge. Ens hem anat consolidant per donar un servei a mida, de màxima qualitat, i amb totes les garanties.

A Daife hem evolucionat potenciant els nostres valors d’agilitat, flexibilitat i eficiència amb l’objectiu de ser un referent com el proveïdor d’excel·lència.

La nostra filosofia ha estat sempre buscar i trobar el millor per als nostres clients, d’aquí el nostre afany a ser pioners en la recerca de nous productes i serveis que garanteixin la millor seguretat i competitivitat.

La confiança i l’aval de més de 2.500 clients ens fa millorar dia a dia.

Complir la normativa BRC

Un esgraó més en el procés de millora constant

En el camp d’actuació de Daife els compromisos estan basats en el Protocol Global Standars – Storage and Distribution, Issue 3.

Complint aquesta normativa reforcem la seguretat dels productes dels nostres clients de manera que també els aportem un plus de competitivitat. La garantia de transparència i rigorositat també contribueix a sumar en el seu desenvolupament de negoci.

Per la nostra empresa suposa poder accedir a nous mercats, ja que som una garantia dins la cadena de subministrament. Gaudim d’un sistema de gestió que aporta una total seguretat i una traçabilitat rigorosa en tots els processos en els quals intervenim.

EMPRESA

Líders en solucions globals d’embalatge

Les nostres instal·lacions

Les nostres instal·lacions de més de 3.000 m2 han estat dissenyades per emmagatzemar i mantenir els productes en les òptimes condicions abans de servir-los. Amb el control de qualitat BRC la seguretat i la qualitat són garantides.

La distribució és ràpida i àgil, tenim un estoc permanent de consumible i de maquinària. La nostra gamma inclou una àmplia varietat d’articles. Disposem de la nostra pròpia xarxa de vehicles.

Els convidem a visitar-nos, Daife no vol ser un proveïdor més del mercat, sinó un col·laborador de la seva empresa.

Busques una sol·lució d’embalatge? Truca’ns: +34 972 27 16 60

En que podem ajudar-lo?

Not readable? Change text. captcha txt
En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, DAIFE i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies